Panem et circenses!


A „képviselő” szóban benne van a képviselet jelentése. Elvileg azért választjuk ezeket a személyeket, hogy képviseljenek bennünket, vagy legalább az érdekeinket. De miért küldünk olyanokat az Európai Parlamentbe, akik hivatásszerűen ellenünk dolgoznak?

Elküldtünk egy Dobrev Klárát, Cseh Katalint, Donáth Annát jó zsíros fizetésért Brüsszelbe azért, hogy szüntelenül lejárató kampányt végezzenek Magyarország ellen. Miért érdeke egy magyar embernek megállítani a hazánkba érkező uniós forrásokat? Miért jó a magyar rendszer legapróbb negatívumát is szakdolgozatba foglalni és azt az EU orra alá dörgölni?

Újabban Dobrev Klára tett ki egy Facebook-posztot, amely a változatosság kedvéért egy újabb jelentést harangoz be a magyar jogállamiság aggasztó helyzetéről.

„Botmixer Cseh Katalin" iskolás lányos beszólásáról és vihogásáról pedig ne is beszéljünk…

Ki hatalmazta fel ezeket az embereket arra, hogy Brüsszelben hisztizzenek ellenünk? Mi lenne, ha az uniós politikusok nem tévesztenék össze az Európai Parlamentet a Magyar Országgyűléssel és a belpolitikai vitákat ez utóbbi intézményre bíznák?

Óriási cirkusz és színjáték ez az egész. Hiszen ők nem a magyar emberek és az ország javát mentek szolgálni. A feltűnősködés megy, a lobbi már kevésbé. A nyafogás ellenben nem cselekvés. Jó lenne, ha valamit most már Magyarországért is tennének. Vagy jobb lenne, ha csöndben maradnának, abból talán nem lehet bajunk…

https://conservativeshot.blogstar.hu/./pages/conservativeshot/contents/blog/89624/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,Cseh Katalin,Dobrev Klára,Donáth Anna,EP,EU
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?