Törzsi abortusz tánc


Az utóbbi időben (érthetően) a csapból is a koronavírus-járvány folyik, de tekintsünk csak vissza kicsit az időben, kb. 1 hónappal ezelőttre, amikor egy tinédzser ünneplő videót posztolt a második abortuszáról.

Van ez a TikTok alkalmazás, amely 15 másodperces videók készítéséből és megosztásából áll. Egy lány pedig egy ilyen rövid videóban osztotta meg második abortuszának történetét. A videót elnézve a fiatal hölgy egyáltalán nincsen meghatva attól, hogy egy élet növekszik benne, a művi vetélést, mint egy rutinbeavatkozásnak vagy megszokott fogamzásgátlási módszernek tekinti.


Mások megtörve, míg ő nevetve és tánccal ünnepli újabb abortuszát. Aki képes mulatni azon, hogy kiolt egy életet, diliházba küldik, nem várják meg míg még egyszer megtörténik. Persze ilyenkor jön az „én testem, én döntésem” liberális maszlag, amire csak annyit tudok mondani: hozd meg a döntésed, mielőtt egy élet megfogan benned, ne utána!

(De, ha úgy is alakul az élet, hogy valamilyen oknál fogva mégis a művi vetélés az egyetlen kiút, legalább ne ünnepeld a világ előtt.)

https://conservativeshot.blogstar.hu/./pages/conservativeshot/contents/blog/92612/pics/lead_800x600.jpg
abortusz,életvédelem,gyermekmentes,gyermekvállalás,liberalizmus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?