Amikor beüt a krach


Te mit tennél, ha fél éve regnáló főpolgármesterséged idején beütne a krach?

Miután megjártad a minsizterelnök-jelöltség, majd ezt követően a főpolgármester-jelöltség kampányának poklát, vért izzadva eléred a célod. Hátradőlsz. Majd megjelenik a hiéna had, sáska módjára behajtatva azokat az ígéreteidet, amiket a győzelem érdekében tettél.

Kész. „Kifizetések” letudva. Van idő kritizálni a kormányt. Meg lehet akasztani minden korábban elkezdett tevékenységet, csak, mert. Nehogy már felépítsünk valami jót, ami nem a mi ötletünk volt.

Aztán beüt a krach. Egy minden hűséges elvtársnak megfelelő költségvetés elfogadása után jön egy teljesen ismeretlen világjárvány, amit nem tudnak 5 napos antibiotikum kúra mellett két lábon kihordani az emberek. Mit teszel?

Elkezded nyugtatgatni a lakosságot, amivel inkább magadat próbálod vigasztalni. Felhívod Soros Gyuri bácsit egy kis segélyért, mert pénz az már most sincs. Megjelennek az első bakik okozta grandiózusra nőtt problémák több mint száz fertőzött beteg formájában a Pesti úti Idősek Otthonában.

Bepánikolsz, rájössz, hogy a pokol kilencedik bugyra még igen távol van. Kommunikációs és együttműködési hibákra hivatkozva elkezded hibáztatni a kormányt és elmondod: „mindig el fogjuk mondani, ha valamit rosszul csinálunk” (Karácsony Gergely).

Szerintem nem.

https://conservativeshot.blogstar.hu/./pages/conservativeshot/contents/blog/93097/pics/lead_800x600.png
Budapest,ellenzék,Fidesz-KDNP,főpolgármester,Karácsony Gergely,kormány
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?